ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Es reforça l'atenció a les víctimes de violència masclista amb el WhatsApp 606.181 durant el confinament

www.andorradifusio.ad

La policia ha detingut un home acusat de violència de gènere. El ministre de Salut ha recordat totes les eines disponibles per donar suport a les dones afectades.

La detenció per violència de gènere és la primera des de dilluns de la setmana passada. La mateixa dona va demanar la presència policial.

En la roda de premsa del Govern d'aquest dimarts al migdia s'ha anunciat la posada en marxa del número de WhatsApp 606.181 per atendre i protegir al màxim les víctimes de violència de gènere que poden estar en risc en aquests moments de confinament.

Un cop enviat el missatge, es rebrà resposta per part d'un professional del ministeri les 24 hores del dia i gratuïtament.

La policia ha comunicat la detenció en el seu canal de Twitter. D'aquesta manera, el cos de l'ordre té presència en aquesta xarxa social amb l'objectiu de ser un canal informatiu. La primera piulada s'ha utilitzat per agrair la tasca dels treballadors del SAAS en aquests moments.

A més, també s'ha aprofitat per recordar el missatge de quedar-se a casa, així com el número de telèfon per a urgències, el 110.

Informa: Joel Romero

Comparteix:

3.235.11.178