Resma Punjabi no deixarà l'APDA tot i el degoteig de dimissions

www.andorradifusio.ad

La directora de l'Agència de Protecció de Dades, Resma Punjabi, ha assegurat que no dimitirà perquè hagin dimitit 3 inspectors i una administrativa en un any. Afirma que la feina encomanada s'ha fet. Creu que s'hauria de canviar el sistema d'elecció dels inspectors, que són nomenats pel Consell General.

Resma Punjabi creu que ha estat víctima de la mala sort, ja que dues de les tres inspectores nomenades que van renunciar no van treballar efectivament, segons la seva versió. "He tingut circumstàncies que són de pel·lícula, com que un inspector no aparegui mai", explica. La tercera inspectora va haver de fer front a la implementació de la nova llei de protecció de dades sense que augmentessin els recursos, el que creu que la va fer plegar. 

Alhora, la directora de l'APDA ha informat que en el seu mandat han augmentat les formacions que imparteixen i els expedients d'ofici, i considera que no ha de dimitir.

 "Jo dimitiria en el cas que no es compleixin amb els objectius, perquè malgrat tota aquesta situació, l'agència ha complert amb els objectius plantejats".

Resma Punjabi, directora de l'APDA.

Afirma que una solució seria que els inspectors fossin funcionaris i no nomenats pel Consell General.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

Escaldes-Engordany atura totes les llicències d'obra Ludwig Band i Lluís Gavaldà, al festival SAM