Ludwig Band i Lluís Gavaldà, al festival SAM 

www.andorradifusio.ad

El festival de música SAM de la Massana es fa gran amb un cartell més internacional, un nou escenari al Planetari i l'ampliació de l'oferta a 4 dies, del 17 al 21 de gener. 

El grup català Ludwig Band serà un dels reclams de l'edició, que ha engreixat el pressupost de 20 a 36 mil euros. També hi serà el cantant d'Els Pets Lluís Gavaldà i la pianista Joina.

En la seva aposta pel talent nacional, el programa inclou artistes com la violinista Mireia Clua, l'artista pop Ladis Baró o el duet de jazz Kick Barrock. Obrirà el festival Sara Nuñez (ESE) i el tancaran dos talents joves més, Eugènia Correia i Helena Marsol, presents a passades edicions. Un altre dels talents emergents serà Rokyo, finalista del concurs Sona9, d'Enderrock. 

El director del Sant Antoni Música, Juli Barrero, destaca que "qui vingui al SAM veurà els artistes en un entorn de proximitat que no té en altres ocasions". Afegeix que "qui vingui de fora, que sigui perquè ens dona un valor afegit i acaba de bastir un cartell que, en la seva base, és el talent d'Andorra". 

El SAM tancarà la nit de divendres amb "La nit + dura" dedicat al rock dur i el punk rock. Els més nostàlgics  podran veure la tornada als escenaris del grup Awake. Un sabado cualquiera, abans coneguts com a Violentos, i Ineclipse, completen la nit. Tancarà el festival el diumenge 21 la “Matinal de Corals” a la Menjadora del Sinquede amb The Hanfris Quartet com a plat fort.

Informa: Gerard Castillo

Imatges: Pau Bonastre

Comparteix:

Resma Punjabi no deixarà l'APDA tot i el degoteig de dimissions Els alumnes de primària enceten la temporada d'esquí