Els restauradors preveuen un bon estiu gràcies als diferents esdeveniments programats

www.andorradifusio.ad

Cap de setmana d'esdeveniments molt importants a la capital; l'Ironman i l'estrena del Cirque du Soleil. Dos actes que atrauen molta gent al país i a la parròquia, i això ho nota el sector de la restauració. 

L'Ironman i les primeres funcions del Cirque du Soleil han mogut moltes persones aquest cap de setmana a Andorra la Vella. De fet, són dos esdeveniments molt importants que sembla que són un gran incentiu per als establiments veïns. Alguns dels locals s'han vist "desbordats per la feina". I altres asseguraven que tenien "el restaurant ple".

De fet, ja tenen la referència del que va suposar el Cirque l'any passat. Els establiments es preparen abans que arribi l'estiu per a uns mesos carregats de feina. "Ens preparem perquè juliol i agost són mesos forts".

Aquestes dates, a més, són difícils pel que fa al personal, ja que és època de vacances, i per això s'ha de planificar amb anterioritat, distribuir horaris i contractar treballadors de forma temporal. 

Imatges: David Moreno
Informa: Maria Lucena

Comparteix:

Nits d'aldarulls a França per la mort d'un jove per un tret de la policia quan fugia d'un control policial Andrea Motis i Marco Mezquida imparteixen una classe magistral de jazz