El retorn de Milady de Winter

www.andorradifusio.ad

La cartellera aquesta setmana ret homenatge a un dels personatges més maltractats de la literatura d'Alexandre DumasMilady de Winter. També hi ha espai per a la fantasia amb 'Pobres criaturas' i per a l'animació amb 'Patrick: Petits herois grans gestes'.

Los tres mosqueteros: Milady.
Dir.Marti Bourboulon 

No fa ni un any que la franquícia dels Tres Mosqueters portava la història de D'Artagnan al cinema. Ara, arriba Milady intepretada per Eva Green, agent de confiança del cardenal Richelieu. L'adaptació explica les raons que hi ha darrere del mal que arrossega aquest personatge amb un gran atractiu dramàtic, antagonista dels mosqueters i que mostra tant la fascinació com la misogínia amb què els relats històrics sovint han tractat les mal anomenades femmes fatales

I per interpretar a aquests personatges, Vincent Cassel, Romain Duris, Pio MarmaïFrançois Civil tornen a la gran pantalla.

Pobres critaturas.
Dir. Yorgos Lanthimos

Sota la direcció de Yorgos Lanthimos arriba als cinemes la novel·la d'Alasdir Gray: 'Pobres criaturas'. 

Emma Stone dona vida a Bella Baxter, una dona morta que torna la vida gràcies a un doctor interpretat per Williem Dafoe, que li implantarà el cervell d'un fetus. El resultat és una dona adulta i lliure de prejudicis i amb una gran fam de sexe que contrasta amb la innocència. 

Aquesta fantasia gòtica va guanyar el Lleó d'or a Venècia. 

Patrick: Petits herois grans gestes.
Dir.Sophie Roy

I tanca la cartellera una proposta de dibuixos d'aventures en català sobre l'autorealització i heroisme explicada amb molt d'humor per entendre que les nostres diferències són menys importants que els vincles que compartim. 

Informa: Redacció

Comparteix:

Cinc detencions vinculades a les drogues 'Avui no', una personalització del temps a les Fontetes