'Avui no', una personalització del temps a les Fontetes

www.andorradifusio.ad

Ens preocupa el temps. Sovint el voldríem parar, endarrerir o avançar, però, i si poguéssim parlar amb ell? Això és el que ha fet la companyia The Teen Project del Punt 400 de la Massana, que aquests dies s'estrena a les Fontetes amb dues funcions.

Sempre preocupats per diversos aspectes de la vida, The Teen Project assaja la seva última obra, que porta a escena una de les grans preocupacions dels nostres dies, el temps. Però el temps és tan intangible que només hi ha hagut una manera de fer-ho. Personificant-lo.

La dinamitzadora del Punt 400, Sofia Martins, assegura que el procés de creació ha estat complex i dur. "No teníem gaire clar al principi com plasmar-ho de manera eficient. Llavors, vam dir de personificar el temps i que els personatges interactuïn amb el temps com un personatge més de la nostre vida". Els actors i les actrius que representen el temps l'analitzen. És el cas d'Hodei Alava. "Hi ha personatges que em tracten molt bé i n'hi ha d'altres que no em tracten bé, no em valoren, busquen que no hi sigui", exposa.

Però al llarg de la vida el temps pot convertir-se en atzar com afegeix Jonathan Carneiro. "Li vaig agafant les fitxes, juguem a cartes i la relació és com un estira i afluixa".

The Teen Project estrena 'Avui no' al Teatre de les Fontetes de la Massana a les 21.30h, una oportunitat per ser conscients què fem amb el nostre temps. Dissabte tindrà lloc la segona funció. Segons Martins l'obra "farà que reflexionem sobre això i que li donem un parell de voltes per veure si realment ens agrada com estem invertint el nostre temps".

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

El retorn de Milady de Winter Tallat l'accés a Andorra des de França