Retrets entre Mas i Pujol per l'habitatge i la concessió de SAETDE

www.andorradifusio.ad

La sala de sessions del comú d'Encamp ha estat aquest dimecres l'escenari del debat entre Laura Mas, d'Units per al Progrés, Demòcrates i Independents, i Marta Pujol, d'Avancem (PS+Independents). Ha estat un debat amb retrets en l'apartat d'habitatge, amb ball de xifres sobre els costos d'equipaments, com el parc de l'Ossa, i on s'ha acusat de manca d'informació en la concessió de SAETDE.

Abans de poder votar les primeres mesures del proper mandat, aquest dimecres les caps de llista de les dues candidatures que concorren a Encamp han defensat la seva proposta. Les primeres rèpliques han arribat en el capítol de l'habitatge, amb les mesures per incentivar nous immobles de lloguer, on Pujol ha promès abaixar l'impost de rendiments arrendataris per sota del 2% amb l'ajuda del Govern per rebaixar l'IRPF.

La persona que aquí bonifiquis, acabarà pagant més d' IRPF o impost de societat.
Laura Mas, número 1 UP+DA+I

Si es bonifica amb l'IRPF a més de l'impost de rendiment arrendatari crec que hauríem d'anar per aquí.
Marta Pujol, número 1 Avancem

No sé si govern podrà fer aquesta excepció.
Laura Mas, número 1 UP+DA+I

Les imprecisions s'han pagat cares parlant de l'excés de metres d'alçada dels edificis. Mas ha recordat que està limitada a 7 pisos menys excepcions a deu per necessitat de cessió de terreny. En l'apartat de finances i costos d'equipaments, Mas s'enfadava amb les xifres inflades del parc de l'Ossa de la seva adversària. 

No puc deixar-li dir. Sorprèn perquè li falta informació i crec que està enganyant a l'electorat dient que un parc de l'Ossa l'estem pagant dos milions per sobre del preu que s'havia adjudicat i això no és cert. 
Laura Mas, número 1 UP+DA+I 

D'altra banda, Marta Pujol ha reiterat una vegada més a la campanya que hi ha hagut manca d'informació i transparència en la concessió de SAETDE. 

Ha faltat transparència, ha faltat aquesta comunicació que tant reclamem i la seguretat jurídica ha quedat en dubte. 
Marta Pujol, número 1 Avancem 

També s'ha debatut sobre si calen més pipicans, l'ús dels aparcaments i millores en l'apartat cultural, com és la representació de l'ossa. 

Recupera aquí el debat.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Unanimitat en la necessitat de tirar endavant l'agència tributària única No al telefèric entre Naturland i Sant Julià