Unanimitat en la necessitat de tirar endavant l'agència tributària única

www.andorradifusio.ad

El conseller general no adscrit Víctor Pintos ha recordat la necessitat de crear una agència tributària única, com ja s'havia acordat fa anys. En això ha tingut el suport de la resta dels grups parlamentaris. Carles Naudi, de Ciutadans Compromesos, ha explicat que els criteris de la regla d'or, que estableix un pressupost el màxim d'equilibrat possible, han de canviar.

Victor Pintos ha recordat que abans de l'1 de gener de 2017, el Govern, amb un previ acord amb els comuns, havia de presentar un projecte de llei d'agència tributària única per a totes les administracions del país.

En aquest sentit, la presidenta del grup parlamentari d'Andorra Endavant, Carine Montaner, ha valorat que "s'ha de tenir una finestreta única per agilitar i facilitar la vida als ciutadans".

I Jordi Jordana ha coincidit. "Pel que fa a l'agència tributària única que plantejava Pintos, hi estem plenament d'acord i penso que el Govern també ho comparteix. Penso que és una línia on s'ha d'avançar", ha afegit.

"El criteri és bo, el que passa és que avui dia, 12 o 13 anys després que es fes la regla d'or, és clar que ha quedat obsolet".

Carles Naudi, president del grup parlamentari Ciutadans Compromesos.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

El PS i Concòrdia volen uns pressupostos que redistribueixin més la riquesa Retrets entre Mas i Pujol per l'habitatge i la concessió de SAETDE