ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Rosa Gili defensa que és normal que hi hagi canvis en l'equip de confiança del comú

www.andorradifusio.ad

Amb una nova majoria és normal que hi hagi canvis en l'equip de confiança del comú. Així ha definit Rosa Gili la substitució que hi haurà al comú en els càrrecs de confiança. Uns càrrecs que la cònsol major diu que es formalitzaran aviat en una sessió de consell de comú. Rosa Gili també ha parlat de l'oposició, amb qui vol tenir contacte, diu que vol fer més consells de comú perquè es puguin debatre els aspectes polítics en l'àmbit comunal. 

Per a Rosa Gili els canvis en els càrrecs de confiança al comú d'Escaldes-Engordany entren dins la normalitat. Uns càrrecs basats precisament en la confiança. No ha entrat a polemitzar sobre l'afer i diu que espera a tenir-los ben aviat

Uns càrrecs que voldrien legitimar aprovant-los en sessió de consell de comú. Una sessió, la primera, que per llei ha de tenir un secretari general, figura que fins ara exercia Àngel Grau, però que es podria celebrar amb aquesta figura en funcions. El que no ha donat són noms dels que aviat formaran part de l'equip.

De la minoria, Rosa Gili ha recordat que representen una part molt important de la ciutadania i, per tant, han de tenir un rol en el comú. N'espera col·laboració i ja ha avançat que canviaran el funcionament actual per donar-los més temps per treballar dossiers de pes, com ara el pressupost. També volen celebrar més consells de comú i convertir-los en un espai de debat obert a propostes.

Gili també ha parlat del traspàs amb l'anterior comú, que diu que s'ha fet amb tota normalitat. Sí admet que hi ha dossiers i aspectes que no coneixeran del tot fins que no se'ls hagin pogut mirar. Valora, a més, que els cònsols i consellers sortints s'hagin posat a disposició per resoldre dubtes. 

Informa: Anna Pifarré
Imatges: Txema Galilea

Comparteix:

3.238.70.175