Satisfacció entre els paradistes de la Fira d'Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

Aquest diumenge tercer i últim dia de fira a Andorra la Vella, moltes empreses participants ja fan valoració de la participació en l´edició d´enguany. Molts coincideixen que la cita és un punt de trobada social i comercial. Per a alguns la fira és donar-se a conèixer, per d´altres fer negoci.

En el sector de l´automòbil n´hi ha que parlen d´augment de vendes respecte a l´any passat i més ara que es donen ajudes per comprar cotxes més sostenibles amb el medi ambient.

L´Eusebi recorda la primera participació a la fira d´Andorra la Vella quan encara no hi havia cotxes. El sector de l´automòbil és un dels més importants de la fira i molts concessionaris fan un desplegament comercial per tancar el màxim de tractes que es veuen traduïts en xifres que en alguns casos ja van per sobre de l´any passat.

Sortim dels vehicles per endinsar-nos en un altre espai on hi ha empreses que aprofiten per mostrar en directe els seus serveis com una mascareta de carboni actiu i un tractament làser per eliminar impureses de la pell que crida molt l´atenció. En un altre espai els protagonistes són les novetats. Els que fa temps que hi són estan contents. També els que hi acaben d´arribar.

Encara falten unes hores per acabar la 39a edició de la fira d´Andorra la Vella, però els ànims ja són d´èxit.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Més d'un miler de persones a la caminada contra el càncer Els productes ecològics, presents a la Fira d'Andorra la Vella