Més d'un miler de persones a la caminada contra el càncer

www.andorradifusio.ad

Unes 1.200 persones han col·laborat en la caminada contra el càncer organitzada per l'Assandca i que s'ha celebrat aquest matí. Enguany la totalitat de la recaptació anirà destinada al projecte de transport sanitari per a malalts de càncer.

Com sempre la resposta popular ha estat destacada. Enguany s'han venut unes 1.200 samarretes, una forma de col·laborar amb el projecte de transport sanitari que ASSANDCA va posar en marxa fa uns anys. L'entitat atén entre 7 i 8 persones cada mes que requereixen tractament fora del país, cosa que es converteix en gairebé un centenar de transports sanitaris, amb un cost que supera els 2.000 euros mensuals.

La caminada popular de tres quilòmetres i mig, amb sortida des d'Andorra la Vella i que ha transcorregut també per Escaldes-Engordany, és una iniciativa que compta amb la col·laboració de Pyrénées i la Fundació Jaqueline Pradère.

Informa: Joan A.Sarmiento
Imatge: Sergi Garcia

Comparteix:

La convocatòria d'eleccions a Catalunya obliga el consolat espanyol a obrir en diumenge Satisfacció entre els paradistes de la Fira d'Andorra la Vella