El Seat AHC cau 0 a 2 amb el Congrés i es complica les opcions d'arribar al play-off d'ascens

Gerra d'aigua freda a la trajectòria del Seat Andorra Hoquei Club en aquest final de temporada on busca assolir l'ascens a Ok Bronze. La derrota 0 a 2 a casa contra el Congrés és un cop dur però ni molt menys definitiu. Els de Wifi Balart mantenen les opcions d'entrar al play-off d'ascens quan manquen dues jornades per tancar la segona fase.

El Congrés arribava al Pavelló Comunal com a cuer de la segona fase sense haver sumat encara cap punt. El cert és que a aquesta lligueta només han arribat els millors equips de la lliga regular i això ha quedat clar des del primer cop d'estic.

El Congrés ha segellat tots els forats al darrere i s'ha mostrat una mica superior en els primers minuts. El Seat Andorra Hoquei Club ha anat millorant amb els pas dels minuts convertint el duel en un ajustat xoc de trens. Al descans s'ha arribat amb empat a 0.

A la segona meitat més del mateix amb els dos equips fallant les poques concessions que li oferia el rival. En un contraatac Adrià Antequera ha estat molt a prop de l'1 a 0. Poc després ha arribat la jugada clau del partit a sis minuts del final.

Llorenç Miquel marxa de dos contraris, protesta una falta i després acaba fent la traveta a un tercer rival. L'àrbitre només veu la darrera acció, expulsa Miquel i xiula falta directa.

El Congrés s'ha avançat i a partir d'aquí el Seat Andorra Hoquei Club ha anat sempre a contracorrent. En el darrer segon del partit fins i tot ha arribat el 0 a 2 definitiu aprofitant una contra quan l'Andorra estava més centrat en les protestes.

L'entrenador Wifi Balart creu que aquesta ha estat una decisió que "s'ha carregat el partit". "Perdre d'aquesta manera no agrada a ningú".

Malgrat la derrota l'Andorra manté intactes les opcions de classificació per al play-off d'ascens a falta de dues jornades per tancar la segona fase.

Imatge: Ricard Tenza
Locució: Laura Massegú