Victòria i pas de gegant de l'ENFAF per a la permanència

Pas de gegant de l'ENFAF per la permanència a la Preferent de futbol femení. L'onze de José Antonio Martín va sumar tres punts d'or a la Massana contra un rival directe a la part baixa de la classificació i deixa enrere els llocs de descens.

L'ENFAF va sortir al terreny de joc amb l'objectiu de marcar aviat i de seguida van arribar les primeres ocasions. La pressió de les andorranes va obtenir premi al minut 25, quan Marta Blasco, molt atenta, va robar la pilota i la va enviar amb precisió per sobre de la portera del Sabadell.

Amb avantatge en el marcador, l'equip de Jose Antonio Martín va continuar atacant i el segon gol va arribar tres minuts després, en una acció dins l'àrea culminada per Maria Ruzafa amb una rematada gairebé sense angle.

La davantera de l'ENFAF podia haver fet el tercer a la represa, però ho va evitar el pal. El Sabadell va intentar reduir diferències, però les andorranes es van defensar amb ordre i van saber mantenir la renda en el marcador.

Els tres punts valen doble, perquè l'equip tricolor avança les vallesanes a la classificació i surt dels llocs de descens. Queden encara sis partits per disputar, però la permanència a Preferent és una mica més a prop.

Informa: Joan López
Imatges cedides: Federació de Futbol