El SEP valora que un 70% del personal educatiu s'hagi inscrit per vacunar-se i fa una crida a la resta: "Com més gent estigui vacunada, molt millor"

www.andorradifusio.ad

El Sindicat de l'Ensenyament Públic (SEP) valora com a correctes les xifres d'inscripcions de personal educatiu a la plataforma per vacunar-se que representen el 70% del col·lectiu. El president fa una crida per augmentar aquest percentatge i assegura que no entendria cap represàlia si algú no es volgués vacunar.  

El president del Sindicat de l'Ensenyament, Daniel Pérez,  valora com "una dada relativament positiva" que el 70% del personal educatiu s'hagi inscrit a la plataforma per vacunar-se, segons ha informat la ministra Ester Vilarrubla. Anima el col·lectiu perquè aquest percentatge augmenti: "Quanta més gent estigui vacunada, molt millor. És la manera més directa per poder sortir d'aquesta situació".

Pel que fa als 500 membres del col·lectiu que no s'han inscrit encara, el president del SEP ha recordat que uns quants no ho han fet perquè ja han passat la malaltia, tenen anticossos i hauran d'apuntar-s'hi més endavant. Ha afegit que no vacunar-se ara no implica que siguin negacionistes. Argumenta que "no s'ha de confondre una persona antivacunes amb algú que tingui un cert neguit". Pensa que "s'ha de fer una comunicació molt positiva i explicar els beneficis dels vaccins". "Així cada vegada més gent es voldrà vacunar".

Daniel Pérez ha assegurat que no entendria que pugui haver-hi represàlies per als docents que no es vulguin vacunar, apel·lant que es tracta d'una elecció lliure de cada persona, però ha insistit que és una mesura molt positiva i que com més gent es vacuni, millor. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Naturlàndia confirma el tancament total del parc d'animals Acord entre el CSJ i la Universitat d'Andorra per reforçar la formació per als aspirants a la carrera judicial