Setmana clau per al futur dels treballadors de BPA

Setmana clau per al desenllaç del futur laboral dels treba

Setmana clau per al desenllaç del futur laboral dels treballadors de BPA. Ja hi havia acord amb l'AREB, un text, però que finalment patirà modificacions. L'advocat dels treballadors ha explicat que demà es farà una nova trobada entre les parts on es podrien modificar alguns aspectes de l'acord.

La proposta sobre el futur laboral s'ha començat a exposar avui als treballadors, i demà es tractarà a la que es preveu que sigui la darrera reunió entre les parts per acordar el futur dels treballadors del banc. La plantilla negocia amb la voluntat de recol·locar el màxim nombre de treballadors i que les indemnitzacions per als acomiadats siguin les més altes.

A tot això, avui s'han fet canvis en la direcció de BPA. Fernando Vàzquez de Lapuerta ha estat nomenat administrador únic mentre que David Betbesé deixarà el càrrec i es mantindrà vinculat a l´entitat Vall Banc.

Informa: Anna Pifarré

Comparteix:

L'Associació de Fallaires i el Pont d'Arcalís creen una escola de folk a La Llacuna L'aparcament del Parc Central tornarà a la normalitat divendres