Cap de setmana amb nevades generalitzades i vents de més de 80 km per hora 

La neu deixarà de ser un problema aquest divendres, per&og

La neu deixarà de ser un problema aquest divendres, però si podria ser-ho el vent, que pot superar els 80 kilòmetres per hora. Dissabte s'esperen nevades al nord però també podrien arribar a tot tipus de cotes. Diumenge sortirà el sol acompanyat de fred i fort vent, que podria arribar als 100 kilòmetres per hora als cims. 

Les nevades de l'última setmana han deixat gruixos acumulats importants. A l'estació meteorlògica de FEDA Central s'han acumulat 16 cm, 21 a Engolasters, 51 al Coll d'Ordino, 37 a Grau Roig i 65 a les Fonts d'Arinsal.

A les estacions d'esquí, les nevades han millorat les condicions de la neu i Grandvalira Resorts obrirà aquest cap de setmana amb gairebé el 100% de les pistes i remuntadors. En concret, Pal Arinsal i Ordino Arcalís comptaran amb totes les seves instal·lacions a ple rendiment i amb gruixos de 1 metre de neu, i Grandvalira comptarà amb 190 km esquiables i gruixos d'entre 40 i 70 cm de neu pols. 

A les carreteres, és obligatori l'ús d'equipaments o pneumàtics especials a la CG-2 a partir de Canillo, a la CG-3 a partir d'Ordino i la CG-4 a partir d'Erts. Es manté tancat el coll de Pimorent i restriccions en l'accés a França a la RN-22

Informa: Redacció

Comparteix:

Tres detinguts al Pas per portar armes blanques "El desierto de Eva", un documental que ajuda a visibilitzar la malaltia de Dent