S'inaugura el primer allotjament rural

www.andorradifusio.ad

Moment històric avui per al sector turístic i és que ha nascut el primer allotjament rural: la Borda del Mollà. En els propers mesos iniciaran l'activitat 4 bordes més amb l'ànim de diversificar l'activitat agrícola i posar en valor aquest patrimoni.

La Borda del Mollà, als cortals d´Encamp, ja té el privilegi de ser la primera a iniciar l'activitat en el camp del turisme rural i ho fa amb 4 espigues, la màxima qualificació, després de 3 anys de feina. Josep Mª Puy, d'R de rural, creu que el perfil de client "valora un tracte diferent amb la gent que porta el negoci i busca un entorn natural i un caràcter més rústic". El ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, a destacat que aquest establiment és "un exemple a seguir i un projecte pioner, que marca el camí cap a un nou turisme de qualitat vinculat a la ramaderia, l'agricultura i l'entorn natural".

Neix un nou concepte d'allotjament a Andorra que per final d´any podria aplegar 30 places i l´any que ve arribaria fins a les 100, segons ha afirmat el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp.

Recuperar la identitat d´un país, reconvertir el sector agrícola i crear nous atractius a Andorra. El turisme rural ja és una realitat que ara es promocionarà en canals especialitzats per arribar al seu públic objectiu i posicionar-se enfront dels territoris veïns.

Informa: Rosa Alberch      Imatge: Marta Paxià

Comparteix:

Ausàs nega les acusacions en el judici per contraban de tabac Concursos, actuacions i tallers en la 21a edició d'Andoflora