Sis propostes al Festival de titelles d'Encamp i el Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

La 23a edició del Festival de titelles d'Encamp i el Pas de la Casa presenta sis companyies. El recorregut comença a les escoles per treballar valors i adonar-se del segrest tecnològic que pateixen els joves. Del 12 al 15 d'octubre s'han preparat dos representacions al dia i tallers per gaudir del teatre més petit.

El 12 i el 13 d'octubre serà per als alumnes de primària amb teatre d'ombres musical en francès 'La petite musique de Makao' per treballar valors i emocions. L'ambaixador de França, Jean-Claude Tribolet, creu que "aquest format d'espectacle tan antic facilita la socialització dels petits". 

L'ambaixada d'Espanya hi participa amb un número que podran veure els alumnes d'Encamp.  Es tracta d'"Error 404" que, en paraules de l'ambaixador Carlos Pérez Desoy, "té a veure amb aquests infants que estan tancats en un món digital que a vegades els pot ofegar". Dissabte es representarà 'Rigoberta i Windigo' per parlar de la cura del medi ambient i 'Joc de cadires' amb què el cònsol menor feia referència a les eleccions. "El missatge que vol passar", diu Jean-Michel Rascagneres, "és que les coses es poden veure diferents segons el punt de vista que tens". 

Diumenge es completarà amb "Sarau" de la Companyia Príncep Totilau en què una festa major acaba en mans dels protagonistes i "La costurera valenta" que s'haurà d'alliberar del monstre que l'oprimeix. Durant els dos dies es farà un taller amb titelles hologràfiques on el públic serà el protagonista. 

Preus: 5 euros infants i 10 adults

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Fernando Montero

 

Comparteix:

L'entrada en vigor del tercer pagador sorprèn alguns usuaris "L'avortament ha de ser lliure, gratuït i cobert per la seguretat social"