Sense sobrecost a les obres del Palau de Gel

www.andorradifusio.ad

El nou Palau de Gel s'inaugurarà al desembre. Tindrà una piscina nova amb tobogans exteriors i una pista de gel reformada. Les obres costaran uns 6 milions d'euros. El company Gerard Castillo s'hi ha atansat per veure'n el progrés. 

Les obres del Palau de Gel avancen a bon ritme i estaran enllestides al novembre. Ara mateix, tant la nova piscina com la pista de gel estan construïdes entre el 50 i el 60% . Les instal·lacions s'inauguraran al desembre i, a la piscina, ja s'hi comencen a veure els nous tobogans. 

La nova piscina tindrà un espai lúdic per a les tardes, però continuarà reservada als matins per a la pràctica esportiva. Les novetats s'han centrat també en la pista de gel i, sobretot, en l'eficiència energètica. S'hi han instal·lat 965 plaques solars que generaran més energia de la necessària per al seu funcionament.

Les novetats del Palau tenen un cost total de 6 milions d'euros i s'estan executant sense cap sobrecost, ni tan sols a la piscina. Algunes de les millores, però, s'han hagut de deixar per al 2025 segons confirma la cap de comunicació i màrqueting del Palau de Gel, Meri Pastó. "Un dels projectes que s'ha ajornat pel 2025 és fer un dipòsit d'aigua per fer la recaptació del sostre, on es recapten les aigües fluvials i s'aprofitarien per fer recs, la neteja o pels lavabos".

La nova pista de gel també comptarà amb noves tanques homologades que permetran que, de cara al 2024, s'hi celebrin partits de la segona divisió de la lliga femenina espanyola d'hoquei gel.

Informa: Gerard Castillo
Imatges: Adreij Cristancho

Comparteix: