La solució és a tocar

www.andorradifusio.ad

El conflicte del transport sanitari no medicalitzat està en via de solucionar-se després de la darrera reunió entre l'empresa i el sindicat. En tot cas, els treballadors demanen garanties al SAAS perquè es compleixin els acords. 

Tant els representants dels treballadors com la direcció de l'empresa han confirmat que l'acord és a tocar, tot i que al sindicat dels treballadors no les tenen totes, ja que volen garanties per part del SAAS que el conveni es complirà. Com a exemple, recorden que el conveni en vigor, així com la subrogació del contracte de l'anterior empresa, no s'han complert i aquest ha estat el fet detonant de les divergències que s'arrosseguen gairebé des del moment que la UTE Andorrana de Transport Sanitari es va fer càrrec del servei. Amb aquest objectiu, tenen previst mantenir una reunió divendres amb la direcció del SAAS. Entre les demandes dels treballadors figurava un increment dels plusos per conceptes diversos: l'antiguitat o la conducció de vehicles, que ha estat acceptat. També deixen clar que les 22 denúncies presentades per presumptes irregularitats en les condicions laborals continuaran endavant.

La intenció dels representants sindicals és sotmetre a la votació de la plantilla el nou conveni dijous a la nit. Per la seva banda, l'empresa sol·licitarà al Govern una revisió de les compensacions econòmiques que figuren en el contracte de concessió per tal de fer front a les noves demandes; inclourà el conveni i incrementarà les despeses.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

Marta Torres deixa el CSJ Preus inassumibles paralitzen el mercat de lloguer