ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Tret de sortida a la Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria

www.andorradifusio.ad

Inaugurada l'onzena edició de la "Ruta de la Tapa" que comença dijous amb 13 establiments participants. El jurat, en un espai aïllat, ja ha degustat les tapes concursants i la setmana entrant anunciarà el seu veredicte.

Des de dijous i fins diumenge tindrà lloc l'edició número onze de la "Ruta de la Tapa", que per segon any consecutiu ha canviat la seva convocatòria a la primavera.

Aquesta modificació sembla que ha estat tot un encert després de veure la participació de l'any passat. Segons la consellera de Turisme del comú, Meritxell Teruel, en aquesta època "les temperatures són més agradables, els dies més llargs i la gent té més ganes de sortir". I, a més, coincideix amb la "Fira del vehicle d'ocasió".

Per als establiments participants, la ruta i el concurs és una manera efectiva de donar-se a conèixer als habitants d'altres parròquies, assegura la propietària d'un dels locals, Núria Rossell.

Entre els membres del jurat, avança el xef Ramon Sasplugas, sembla que començava a haver-hi un acord sobre quina serà la tapa guanyadora, però fins a la setmana entrant no es podrà conèixer qui s'endurà els 500€ del primer premi.

Per 3€ es pot degustar una tapa i es té dret a una cervesa. Qui ompli el seu passaport de la "Ruta de la Tapa" amb les 13 tapes té premi segur. Als es tornarà a oferir màgia de prop. 

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Ruben Calvo

Comparteix: