La sostenibilitat del turisme sobre la taula

www.andorradifusio.ad

Andorra torna a acollir el Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar. Ho farà del 20 al 21 de març a la capital. La sostenibilitat és una de les claus de la trobada. Professionals del sector intercanviaran idees amb ponents internacionals.

Per al turisme de muntanya la sostenibilitat és clau i cada cop més en un context en què el canvi climàtic avança molt de pressa. De fet, les demandes del nou turista es relacionen amb el benestar i la salut. Aquest esdeveniment vol servir com a full de ruta dels diversos països per trobar un equilibri entre el creixement econòmic i la protecció del medi ambient. El director de Turisme i Comerç, Sergi Nadal, destaca que és un congrés clau per "intercanviar experiències i conèixer els darrers models."

Això és important també en un context en què el sector està creixent econòmicament i s'han de buscar fórmules innovadores

Aquest congrés és també una molt bona finestra per exposar al món els projectes d'Andorra, com faran cinc professionals del país. Entre els conceptes principals destaquen el turisme de salut, el prèmium i també la formació i la captació de l'equip humà. Les inscripcions ja estan disponibles.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Prova pilot per comptar amb atenció pediàtrica al Pas de la Casa El desnonament dels germans en risc cap al Constitucional