El desnonament dels germans en risc cap al Constitucional

www.andorradifusio.ad

El lletrat dels germans d'edat avançada que podrien ser desnonats del pis del carrer Callaueta ha decidit anar al Constitucional per reclamar que es consulti una escriptura que podria aturar tot el procés. 

La demanda de revisió que no ha prosperat es va presentar al gener al Tribunal Superior, fet que va fer aturar un nou intent de desnonament. L'advocat Emili Campos argumenta que la justícia no ha tingut interès a sol·licitar aquest document que podria ser decisiu a favor dels dos germans.

El tribunal argumenta que és Campos qui hauria d'haver aportat la documentació i que ho hauria d'haver fet des d'un inici, però l'advocat respon que no està autoritzat a demanar aquestes escriptures al notari i és per aquest motiu que esperava que el Superior ho investigués. Precisament el lletrat vol portar aquesta manca d'acció al Constitucional, emparant-se en el dret a la jurisdicció i el dret a l'habitatge. 

Segons Campos, tampoc ha prosperat una segona demanda que posava sobre la taula que el batlle Xavier Colom no podia delegar el cas al saig. El Tribunal Superior confirma que Colom no ha d'assumir la competència l'execució, malgrat portar-la des d'un inici. 

Informa: Laura Cugat - Ariadna López 

Comparteix:

La sostenibilitat del turisme sobre la taula Amb l'ull posat en les negociacions dels pagesos amb la Generalitat