Tallat l'accés a Andorra des de França

www.andorradifusio.ad

Com ja havien anunciat, els agricultors francesos han tallat aquest divendres la zona de la Croisade, l'encreuament entre les carreteres RN-22 i RN-320 barrant l'accés a Andorra. La situació preocupa a la gent del Pas de la Casa perquè es preveu que s'allargui tot el cap de setmana i afecti, de retruc, els negocis.

Una acció en el marc de les protestes del sector primari, que demana millores al sector.

Arreu de França s'han bloquejat carreteres i equipaments, una circumstància que ha afectat la xarxa viària i que amenaça els accessos pel Pas de la Casa aquest cap de setmana. 

Els visitants s'han vist obligants a buscar rutes alternatives. Alguns d'ells han detallat que "des de Font Romeu hi havia talls", "els agricultors estan fent talls per tot arreu, ens han desviat diverses vegades", explicaven altres.

Els comerciants i hotelers del poble viuen la situació amb preocupació: "no ha vingut gairebé ningú i hem notat una gran baixada. Estem preocupats pel cap de setmana."

Informa: Ariadna López

Comparteix:

'Avui no', una personalització del temps a les Fontetes Es confirmen els 9 anys de presó per a l'home que va abusar durant anys la seva filla