Tarda d'emocions a la cerimònia d'inauguració dels Jocs Special Olympics

www.andorradifusio.ad

Tarda vespre d´emocions la que s´ha viscut aquest dijous al poliesportiu d´Andorra. Esportistes, familiars i acompanyants, voluntaris i autoritats han gaudit de la cerimònia inaugural dels Jocs Special Olympics 2018, que ha comptat amb tots els ingredients d´una gran festa. 

Diverses actuacions musicals han amenitzat l´acte. Un dels moments més emocionants ha estat la desfilada de tots els esportistes i de les banderes, amb una gran ovació quan han anomenat les dues seus, Andorra la Vella i la Seu d´Urgell. 

Les mascotes dels jocs Special Olympics també s´han sumat a la festa, que ha comptat amb la participació del Cor dels Petits Cantors i del cor Rock d'Encamp. 

El segon moment especial s´ha viscut amb l´entrada de la bandera dels jocs i la flama. Les autoritats andorranes i catalanes han encoratjat els participants a gaudir d´aquests dies. 

El Copríncep Episcopal ha estat l´encarregat de donar per inaugurats els jocs.

L´acte ha finalitzat amb tot el Poliesportiu cantant una versió en català del "No surrender" de Bruce Springsteen. I és que el seu lema és "El millor és qui ho intenta". 

A partir d´aquest divendres i fins diumenge, 1.500 esportistes de 13 països competiran en una quinzena de disciplines.

La cerimònia s'ha pogut seguir en directe per ATV i ja està disponible a andorradifusio.ad

Informa: Laura Massegú
Imatge: Anna Ginestà/TV3

Comparteix:

L'eurodiputat López Aguilar obre la porta a una transitòria o fins i tot una excepció per al subsidi d'atur Una pacient intervinguda per un traumatòleg a la cama equivocada estudia la via penal contra el metge