Tarda i vespre molt musical a diferents indrets aquest dimarts

www.andorradifusio.ad

Aquest dimarts ens espera una jornada musical ben variada. Des de les cançons de taverna fins al gypsy francès passant per cançons d'autor és el que trobarem en diferents escenaris i ambients.

L'estiu es va acabant i amb ell els cicles musicals i propostes culturals que s'han fet a l'aire lliure. Les Nits d'estiu als museus celebra la cloenda amb el compositor i cantautor Quim Salvat que oferirà un concert a les 20 hores al camí hidroelèctric d'Engolasters. Salvat torna a Andorra després d'haver-ho fet el mes de maig quan va actuar a l'Auditori Nacional.

Mitja hora abans, a les 19.30 hores, serà el torn de la formació andorrana Love it, que dins el festival de Músiques del Món, actua a la plaça Coprínceps. Una vegada més, Love it ens regalarà un repertori més swing introduint temes del gypsy francès que, juntament amb la seva posada en escena, ens ajudarà a fer un viatge en el temps traslladant-nos als anys 30 i 40.

Finalment, i també a la mateixa hora, el cicle Ritmes, Capital Musical també ens farà viatjar. En aquest cas, cap a zones de mar. Els pescadors de l'Escala ens aportaran cançons marineres, de taverna i valsets. Com no podria ser d'una altra manera també ens regalaran algunes havaneres que ens ajudaran a recordar que l'estiu encara és viu.

Informa: Montse Grau
Imatges: Arxiu

Comparteix:

El 60% de la població viu de lloguer i a un preu mitjà de 601 euros mensuals, segons una enquesta d'Estadística Primera reunió de la comissió de la biodiversitat