Torna la Fira del vehicle d'ocasió amb més cotxes que mai

www.andorradifusio.ad

La Fira del vehicle d'ocasió de Sant Julià de Lòria es fa gran. Els vehicles exposats pujaran de 150 a 250 i es tornarà a fer a la borda Huguet on aquest any s'aprofitarà el nou vial per ampliar l'espai.

Això es traduirà en més cotxes i més empreses. Seran 250 vehicles exposats, 100 més que l'any passat, i 25 concessionàries. La fira busca poder dinamitzar un sector a la baixa. Des del comú de Sant Julià opinen que pt funcionar el fet de "tornar a vendre vehicles que en moltes ocasions són d'ocasió, de vegades són nous i hi ha molt moviment de vehicles".

El públic que s'hi acosta és familiar i no tots els assistents busquen comprar un cotxe. Per això hi haurà música en directe i s'amplia l'oferta de restauració amb un establiment de la parròquia i una exposició de l'Associació de Vehicles Antics. 

Una fira consolidada que enguany celebra la sisena edició i que compta amb un ampli suport de les concessionàries. Se celebrarà aquest cap de setmana, el 15 i 16 de juny.

Informa: Gerard Castillo

Imatges: David Moreno

Comparteix:

Segona edició del festival d'astronomia Andorra Comapedrosa el 28 i 29 de juny Dubtes de l'EFA amb l'intervencionisme del Govern i l'acompanyament al mercat únic europeu