Torna "La sirenita" als cinemes

www.andorradifusio.ad

Halle Bailey s'ha guanyat els crítics en l'encarnació de la protagonista de "La sirenita", una pel·lícula que reviu la història de la sirena que vol reconciliar dos mons. A partir d'aquest divendres es pot veure al cinema. 

Disney segueix recuperant els seus clàssics com la sirenita, que a partir d'aquest divendres entra a les sales de cinema per submergir l'espectador en un món on el rei Tritó, el seu pare, protagonitzat per Javier Bardem, és un gran detractor dels humans com a espècie i on una bruixa, Úrsula, li concedirà unes cames per descobrir el món dels humans i buscar el príncep del qual s'ha enamorat a canvi de la seva veu.

Ariel està disposada a demostrar que un altre camí és possible i reconciliar dos mons a priori incompatibles. Rob Marshall que va dirigir el retorn de Mary Poppins i Piratas del Caribe s'embarca en aquesta aventura que té molt per explicar. 

Informa: Redacció

Comparteix:

Villaró ofereix la primera de les conferències de divulgació del  Relat Històric d’Andorra El Jambo ofereix un concert de benvinguda per als grups que participen en la desena edició