Villaró ofereix la primera de les conferències de divulgació del Relat Històric d’Andorra

L’historiador i escriptor, Albert Villaró, ha ofert

L’historiador i escriptor, Albert Villaró, ha ofert aquest dijous la primera de les conferències de divulgació del Relat Històric d’Andorra, sota el títol ‘Una petita història cultural andorrana’.

Després de posar en marxa el portal que recull el Relat Nacional, com a eina per donar a conèixer la història d’Andorra, el Departament de Patrimoni Cultural del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports treballa en un seguit d’accions per fer més accessibles els continguts del Relat Històric d’Andorra i acostar-los als diferents públics. Una d’aquestes accions és l’organització periòdica de conferències que posin el focus en èpoques o aspectes de la història del país. 

En la conferència d’aquesta tarda, Villaró ha fet un repàs a les manifestacions culturals des de la Prehistòria fins a la producció literària d’Antoni Morell. Una de les conclusions de l’historiador és que “a Andorra, hi ha hagut creació cultural al nivell dels països de l’entorn, amb independència que algunes arts o determinats corrents estètics hi hagin arribat més d’hora o més tard”. 

La propera conferència se celebrarà durant el mes de juny i serà a càrrec de l’historiador i tècnic de l’Arxiu Nacional d’Andorra, Pau Chica. 

Informa: Redacció

Comparteix:

"Sense consentiment no punxa ni el DJ", nova campanya de conscienciació d'Acció Feminista per les festes majors  Torna "La sirenita" als cinemes