ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els treballs a la carretera de l'Aldosa s'iniciaran aviat

www.andorradifusio.ad

Els treballs d'eixamplament de la carretera de l'Aldosa podrien iniciar-se en breu ja que el comú de la Massana ha aprovat i convocat la licitació per portar-los a terme. També es faran treballs d'embelliment i millora al centre de la parròquia als voltants de l'església.

Amb la unanimitat dels consellers comunals el comú ha aprovat tots els punts de l'ordre del dia d'una sessió sense grans punts, però amb novetats, com els treballs d'eixamplament de la carretera secundària 335 en un conegut punt negre d'aquest tram de carretera tan utilitzada pels veïns i també com a via alternativa per evitar els embussos al centre de la Massana. Tot i ser a l'oposició el conseller Albert Esteve també viu a la població afectada per les obres i es mostrava satisfet amb el pas endavant. "Era absolutament necessari. Durant tot el mandat s'ha anat parlant, s'ha anat posposant per donar prioritat a altres inversions", explica, tot celebrant que s'hagi impulsat finalment.

Per la seva part el comú, conscient de la inquietud dels veïns per l'aparició d'esquerdes i moviments de terra per culpa dels treballs, ha pres mesures. "Haurà sigut per aquestes obres i, per tant, només es podran demanar les actuacions a fer a qui correspongui. En aquest cas, evidentment, és a FEDA, que fa aquesta obra en nom del país, perquè és necessària", assegura el cònsol major, David Baró.

També es faran treballs al centre de la parròquia al carrer Major i a la plaça de l'església. Aquesta zona a tocar de l'escola té un pendent pronunciat que a l'hivern es gela. Per això es canviaran els materials per uns més adequats a l'alta muntanya antilliscants que suportin millor els canvis de temperatura. També s'instal·larà un semàfor per aquella franja horària en qué el carrer és sentit únic pel pas de vehicles.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge
: Anna Ginestà

Comparteix: