Tributs preveu recaptar 22 milions i mig per l'IRPF

www.andorradifusio.ad

Tributs preveu incrementar la recaptació de l'IRPF durant la campanya fins a 22 milions i mig d'euros. Sobretot per l'augment de la renda dels treballadors i del nombre de residents.

Aquesta setmana ha començat la campanya de la declaració voluntària de l'IRPF, que s'entendrà fins al 30 de setembre. S'espera que unes 23.000 persones, 1.000 més que el 2023, presentin la declaració, que reportarà uns 22,5 milions d'euros a les arques de l'estat, una xifra sensiblement superior a la de l'exercici anterior. El motiu és l'augment de les rendes i dels residents.

Els 22'5 milions que es preveu recaptar durant la campanya, fins al 30 de setembre, serà una part del total del 2023 i que s'espera que superi els més de 50 milions que es van recaptar l'any anterior.

Per aquesta campanya, es preveu agilitar els tràmits de devolució, que es faran mensualment. Per altra banda, es continuen reforçant els controls per detectar incompliments del deure de tributar. Del total de declaracions previstes, un 85% es faran de forma telemàtica i normalment el 40% el darrer mes de la campanya.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

Al·lèrgies cada cop més prematures Caldea rep 12.600 clients per Setmana Santa