Ultimant els preparatius per a l'Snowrow

www.andorradifusio.ad

L'Snowrow ho té pràcticament tot preparat per començar aquest dijous una gran festa. Enguany s'ha reduït l'aforament a 5.000 persones.

L'Snowrow ja està a punt de començar. Tant la zona gratuïta i diürna com la de pagament i nocturna es troben en l'última fase de muntatge. El fred i la neu dels darrers dies han complicat les tasques de muntatge.

Aquest any s'ha reduït l'aforament a 5.000 persones, 3.000 menys que la primera edició. "La zona exterior l'hem fet més petita, estarem tots més junts", explica un dels organitzadors.

La venda d'entrades ha estat més lenta, però a hores d'ara s'han esgotat els abonaments de cap de setmana i confien que s'esgotin també els de dia amb les darreres hores.

L'escenari principal, Dellusion Bill, on es concentren els Dj internacionals, ha estat dissenyat per l'artista urbà Ron English i s'inspira en la psicodèlia dels anys 80. La zona exterior inclou un inflable i l'escenari Pink Cathedral, que busca generar més caliu liderat per un col·lectiu de Dj LGTBI.

Informa: Gerard Castillo
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

Por entre el sector privat per si s'esgoten els permisos per passar a la quota general Reoberta bona part de la zona afectada per l'esllavissada