ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Vallnord Pal-Arinsal suma un creixement del 38% els darrers 5 anys

www.andorradifusio.ad

A l'espera de les xifres definitives Vallnord Pal-Arinsal tancarà la temporada d'hivern amb un creixement del 17% respecte de l'any passat asolint els 19 milions d'euros. Una dada que el camp de neu valora positivament sobretot si es té en compte que el creixement els darrers cinc anys ha estat del 38%. A l'estiu el camp de neu espera tornar a ser un referent amb un increment de vendes fins als dos milions d'euros.

Temporada positiva que ha permès millorar per cinquè any consecutiu les xifres. Josep Marticella ha dit a l'"Ara i Aquí" que el creixement sumat dels darrers cinc anys és del 38%. Ha destacat l'increment de la despesa mitjana del client després de les millores en serveis dels darrers anys.

Dades que permeten afrontar amb garanties la segona fase del pla director amb una inversió de 5 milions i mig d'euros. S'invertirà en innivació artificial a Arinsal i en ampliació de pistes a Pal. També ha parlat dels nous contractes dels monitors que aquest any han generat alguns entrebancs. Assegura que "en algun moment hi ha hagut alguna dificultat però finalment hem trampejat". "El compromís era que els nostres monitors acabarien la temporada guanyant el mateix o més i així ha sigut. En algun cas concret i puntual, si ha faltat una mica, ho hem igualat", ha declarat. Espera que la reforma laboral contempli les especificitats. Ha remarcat que "treballen 4 mesos molt intensament" i creu "que el legislador ho ha entès i les associacions veuen que s'ha de solucionar".

Per a l'estiu Vallnord vol seguir sent un referent i espera incrementar les vendes fins als 2 milions d'euros. Finalment ha quantificat entre 25 i 30 milions d'euros la inversió necessària per unir amb pistes Pal i Arinsal. Un objectiu a llarg termini.

Entrevista completa al director de Vallnord Pal Arinsal, Josep Marticella, a l'Ara i Aquí:

Informa: Anna Pifarré
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

3.230.119.106