El vial de Sant Julià es començarà a construir a final d'any

www.andorradifusio.ad

A final d'any s'engegaran les obres per acabar el vial de Sant Julià de Lòria. Ho han acordat Concòrdia i els grups parlamentaris de la majoria. La partida pressupostària sortirà dels comptes generals que el Consell ha d'aprovar.

L'acabament del vial de Sant Julià és més a prop de ser realitat. Quan s'acabi, ja es podran dir adeu a les cues a l'avinguda Francesc Cairat que es formen en dies d'alta afluència turística perquè de doble carril passa a un d'únic.

El vial serà un túnel, com el de la Tàpia, i d'aquest manera tampoc serà necessari passar per la rotonda prop de la plaça Laurèdia

El pressupost general d'enguany no contemplava una partida per a la construcció d'aquesta reivindicada infraestructura i tampoc ho feien els comptes generals de l'any passat, que només preveien l'estudi del projecte. 

Ara, després de setmanes de treball, Concòrdia i la majoria han pactat destinar-hi 100.000 euros del pressupost per licitar les obres del que es coneix com a fase 2. La voluntat és que arrenquin a final d'aquest mateix any.

Informa: Redacció

Comparteix:

Per la Coordinadora no és un cas aïllat La col·laboració públicoprivada marcarà el camí per l'habitatge a Sant Julià