ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Vide Dressing arrenca amb força

www.andorradifusio.ad

L'edició de primavera del Vide Dressing arriba amb força. Des de primera hora de la tarda d'aquest divendres, quan ha donat el tret de sortida, eren molts els que buscaven roba i complements. Una iniciativa que té nou edicions i que ajuda a dinamitzar la parròquia després de la temporada d'hivern. 

A diferència de les darreres edicions, han desaparegut les mascaretes i els circuits. Les paradistes creuen que serà un bon cap de setmana. Estan esperant els compradors amb ganes. "Hi ha molt per veure", diu Marina Kusevitzky. Gaudeixen de la presència de visitants i "dels somriures quan veuen alguna cosa que els agrada", destaquen Eva Garcia i Ester Miguel.

Donar una segona vida a la roba i els complements és l'objectiu principal. Tot i que també n'hi ha que aprofiten per renovar l'armari. D'aquesta manera "es posa en circulació la roba de segona mà i, sobretot, es pot ser solidari amb alguna organització", expliquen.  Fins i tot les mateixes paradistes aprofiten per intercanviar roba.

Dissabte les 60 parades de l'edifici de les Fontetes tornaran a obrir a les 11 del matí fins diumenge al migdia amb l'objectiu de superar els 2.000 visitants de l'edició anterior. 

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Desirée Sala 

Comparteix: