Vuit empreses andorranes participen en el Four Years From Now

www.andorradifusio.ad

Aquesta setmana s'ha celebrat a Barcelona el Four Years From Now en el marc del Mobile World Congress. Un espai dedicat a l'ecosistema start-up, on van participar vuit empreses del país. 

Aquesta setmana ha estat la desena edició del congrés per excel·lència de les start-ups.  En aquesta cita del Four Years From Now, les xifres han tornat a ser molt positives i mostren el creixement exponencial d'aquest sector: més de 85.000 assistents i una participació de 900 empreses. Un sector també creixent a Andorra i que ha participat en la fira amb vuit empreses.

Montpackers, una app del país enfocada en el turisme actiu i l'esport, hi participa per primera vegada. Per a ells, com per a moltes altes petites empreses, ha estat una gran oportunitat per fer-se un lloc al mercat.

També hi han anat altres noves empreses com Gos Guapo. Una app enfocada a mascotes i que integra intel·ligència artificial. Per a ells també ha estat una experiència molt enriquidora.  

Veient el creixement, l'organització del congrés ja preveu que la següent edició es farà en dos pavellons a la Fira de Gran Via. 

Informa: Ariadna López 

Comparteix:

Ple en el primer congrés de màrqueting digital Les pianistes Labèque protagonitzen la segona edició del Classicand