Demòcrates no descarta poder tancar algun pacte, però destaca la força que té en solitari

www.andorradifusio.ad

El cap de Govern anunciarà la data de les eleccions a principis de la setmana que ve. Així ho ha afirmat en una trobada de simpatitzants de Demòcrates per confeccionar el programa electoral. També ha assegurat que no hi ha portes tancades a seguir negociant amb Liberals, Acció o Terceravia

Simpatitzants i militants de Demòcrates s'han reunit aquest matí per posar punts en comú per elaborar el programa electoral de cara a les properes eleccions. Uns comicis que el cap de Govern té previst anunciar la data de manera imminent.

"A principis de la setmana que ve farem una compareixença i explicarem per què aquesta data i no una altra."
Xavier Espot - Cap de Govern

En aquest context, Espot ha parlat també sobre la possibilitat de fer aliances a les territorials. Assegura que per a ells el més important és coincidir en ideologia i que es respectin els seus principis bàsics. Per això, no han descartat definitivament pactes amb les formacions polítiques amb què es comparteixi ideologia.

"Mai he tancat la porta de negociar amb Acció, ni amb Liberals, si d'alguna forma fos possible amb TerceraVia. Aquestes aliances no poden suposar una renúncia als principis bàsics de la nostra ideologia i del nostre programa."

Xavier Espot -Cap de Govern

Tot i això, els taronges no descarten anar en solitari. "Ens considerem suficientment forts, i així ho hem demostrat en el passat, i a més suficientment coherents, per poder anar a tot arreu", ha afirmat Espot.

L'objectiu de Demòcrates és poder recuperar la majoria absoluta que van perdre fa quatre anys.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix:

La Festa de la Neu omple l'aparcament de la Caubella La policia localitza un home mort al Pas de la Casa