La Festa de la Neu omple l'aparcament de la Caubella

www.andorradifusio.ad

L'estació de Pal s'omple normalment d'esquiadors, però aquest dissabte ha atret famílies senceres amb nens, per gaudir de la festa de la neu del Club Piolet. Com sempre, els més petits han pogut gaudir de nombroses activitats en un dia que ha estat radiant.  

Ha tornat tot un clàssic a Pal-Arinsal, la Festa de la Neu ha reunit a centenars de famílies amb moltes activitats diverses, com per exemple manualitats, contacontes o pintacares Aquest any com a novetat hi havia el taller de pizzes, on cada nen podia elaborar la seva pròpia massa i emportar-se-la a casa. L'objectiu de cada any és oferir una jornada animada i divertida per als més petits de la casa.

El Piolet, la Violeta i l'Andi han estat els hostes perfectes per als infants que s'han reunit a l'aparcament de la Caubella. S'ha convertit en el punt de trobada perfecte per a tots aquells socis del club Piolet. "La Festa de la Neu vol ser un punt de trobada de tots els socis i sòcies i infants d'Andorra", ha explicat l'Andi.

L'escenari central ha estat l'escollit per a la celebració d'un contacontes i també d'un sorteig de regals molt especials. Ha estat una proposta d'oci que ha aportat als més petits una jornada més que divertida. Perquè han pogut gaudir de l'esport, la cuina i la música. La sòcia del club, Leire Gracia ha destacat que: "el que mçés m'ha agradat és el maquillatge."

Ha sigut una proposta molt aclamada pels nens, acompanyada d'un dia assolellat, que ha ajudat a fer que es pogués gaudir millor. 

Informa: Laura Mitjans
Imatges: David Moreno

Comparteix:

Liberals dedicarà esforços a aconseguir el major nombre de llistes en solitari Demòcrates no descarta poder tancar algun pacte, però destaca la força que té en solitari