La xifra d'assalariats frega els 41.000

www.andorradifusio.ad

El nombre d'assalariats en el darrer any ha crescut un 3,5%. El sector on més s'ha notat l'augment ha estat el d'activitats immobiliàries i serveis empresarials, mentre que el sector relacionat amb agricultura i ramaderia és l'únic que presenta una disminució.

Al mes de març a Andorra hi havia 40.757 assalariats, xifra que significa un creixement del 3,5% respecte al mateix període del 2017. La mitjana d'assalariats durant els darrers dotze mesos ha estat de 38.000 per mes.

Si analitzem les dades del servei d'Estadística, els sectors que han experimentat un augment més destacat de mà d'obra són, per aquest ordre, els relacionats amb activitats immobiliàries i serveis empresarials, amb gairebé un 12%; transports i comunicacions, que creix un 6% i activitats socials i serveis personals que frega un 6% de pujada.

En canvi, els únics sectors amb una variació negativa del nombre d'assalariats són els d'agricultura, ramaderia, caça i silvicultura, indústries manufactureres i personal domèstic.

Informa: Joan Antoni Sarmiento

Comparteix:

La propera fase de negociació amb la UE se centrarà en les especificitats per a la lliure circulació de persones L'SDADV reparteix uns 85.000 euros en subvencions des del 2015