ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
La Companyia

Comparteix:

La Companyia

A "La Companyia" volem que la gent s’ho passi bé. Cerquem que tothom estigui informat, entretingut i distés. Per tot plegat comptarem amb la participació de Maria Lucena, Joan López i Josep Tomàs, a més d’un munt de col·laboradors que són veritablement els que fan possible el programa. En les hores d'emissió per Andorra Televisió donem importància a l’esport i la cultura. Al llarg de la setmana a Ràdio Nacional, un munt de temàtiques ben diferents per donar cabuda a tot el que et pot interessar.

De dilluns a divendres de 15 a 17h RNA
Dilluns i dimecres de 15 a 16h ATV

ÚLTIM PROGRAMA

La Companyia 26 de setembre de 2023

 • Carolina Pastor i els programes d’AUTEA

  Carolina Pastor, psicòloga i coordinadora programes d’Autea (Associació del trastorn de l'espectre de l’autisme d’Andorra), ens detalla els programes que té en marxa l’associació i la importància d’aquests, Enllaç, Colla, Club, Junts, AMBD i AMBE.

 • Retorn a l’escola amb Cristic

  Cristina Carbonell gerent del portal Cristic (Portal amb recursos educatius per a famílies, professors i nens), ens dona eines per a aquests primers dies d’escola. Els canvis que podem notar en l’infant, l’adaptació escolar, la importància de les rutines i com establir-les els matins i vespres d’entre setmana, com parlar del que han fet a l’escola (sovint contesten només amb monosíl·labs “bé”, “com sempre”, “no me’n recordo”)… La Cristina no ens contesta amb monosíl·labs i ens ajuda en el retorn a l’escola.

 • La Primera Guerra Carlina amb Albert Villaró

  La Primera Guerra Carlina o Guerra dels Set Anys fou el conflicte civil que va esclatar a Espanya quan va morir el rei Ferran VII i a causa de la seva successió, perquè els absolutistes no acceptaven la seva filla Isabel II d'Espanya, declarada hereva en virtut de la Pragmàtica Sanció de 1830. La Pragmàtica Sanció de 1830 fou una Pragmàtica Sanció aprovada per Ferran VII d'Espanya el 29 de març de 1830 que va promulgar la Pragmàtica de 1789 que restablia d'aquesta manera el sistema de successió tradicional de les Siete Partidas d'Alfons X de Castella, segons el qual les dones podien regnar si no tenien germans homes. L’Albert Villaró, historiador i escriptor, ens explica l'origen i com va impactar a Andorra.

 • Campanya ‘Un TOYOTA per a UNICEF’

  Albert Mora, director del Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef, Albert Llovera ambaixador per l'Unicef i Tristany Zandaza, portaveu de Toyota ens detallen la nova campanya que s’ha posat en marxa en favor del Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef ‘Un Toyota per a UNICEF’. Ens fem ressò del terratrèmol del Marroc i el cicló Daniel que va provocar forts aiguats a Líbia. Per cert el número de bizum per a les vostres donacions és el 07293.

Facebook

Twitter