ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Obert per vacances

Comparteix:

Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.

ÚLTIM PROGRAMA

Obert per vacances 9 de juliol del 2020

  • Entrevista infants del mon: Infants del món

    Fa  molts anys que hi ha gent que lluita per tal de que molts nens i nens tinguin una vida decent i un futur millor. Avui hem convidat al president de l'ONG Infants del món, el Franz Armengol. Ell i molts més han deixat de fer moltes coses personals per dedicar les hores, les vacances i també diners de la seva butxaca a que la canalla de Vietnam, Xile, Perú, Filipines, Cambotja o Nicaragua puguin tenir una vida un pèl més agradable. També és el cas d'un altre dels nostres convidats, el Jordi Almacelles. És propietari d'Innova Assegurances, que d'ara en endavant també tindrà molt a dir en aquests projectes.

  • IEA: Monestir de Tavèrnoles

    Nova càpsula en col.laboració amb l'IEA. Avui el Jordi Guillamet entra en conversa amb l'especialista en monaquisme medieval del comtat d'Urgell, Climent Miró. En un país com a Andorra, on al llarg dels segles no hi ha hagut cap establiment monàstic, la influència del de Sant Serni de Tavèrnoles, als afores d'Anserall va ser una influència cabdal per a la història medieval del país. Climent Miró és especialista en el monaquisme medieval al comtat d'Urgell.

  • Josep Tomàs: Com serà l'estiu 2020

    Ens visita per primera vegada aquest estiu el nostre company Josep Tomàs. En la seva secció fixa dels dijous, inaugura la temporada parlant-nos de tot el que ha passat al llarg d'un mes de juny atípic i ens fa un avançament de com pinten els mesos de juliol i agost.

Facebook

Twitter

3.235.74.77