ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Obert per vacances

Comparteix:

Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.

ÚLTIM PROGRAMA

Obert per vacances 6 de setembre del 2019

  • Fèlix Zapatero, president de la Federació d'Associacions de la Gent Gran

    Les entrevistes de l''Obert per vacances', edició matí, les hem tancat amb Fèlix Zapatero, president de la Federació d'Associacions de la Gent Gran d'Andorra. Amb ell hem repassat els objectius de la nova junta que presideix des del març passat.

  • En connexió amb Jordi Gallardo, des d'Esmirna

    Hem entrevistat Jordi Gallardo, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, que es troba a Esmirna, a Turquia. Encapçala la delegació andorrana que participa fins avui a la 88a edició de l’Izmir International Fair, la fira de negocis més important que es fa a Turquia, convidada pel govern del país. Amb ell hem comentat la intervenció ahir davant els participants, així com per alguns afers d'actualitat.

  • L'actualitat esportiva, amb el Sergi Cano

    L'agenda del cap de sertmana i els temes de l'actualitat esportiva han tancat el programa, amb la conversa amb el Sergi Cano.

Facebook

Twitter

3.233.220.21