ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Obert per vacances

Comparteix:

Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem els protagonistes de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.

ÚLTIM PROGRAMA

Obert per vacances 6 de juliol de 2022

 • Actualitat energètica amb Albert Moles

  El director general de FEDA Albert Moles ens ha visitat per explicar-nos el cojntext global al voltant de l'energia. Com a subministrador d'energia a Andorra, ens ha deixat una sèrie de raonaments respecta a un consum racional, tant a nivell d'empresa com a nivell particular i ha fet esment de la seva oferta en electricitat (fraccionament de factures i la possibilitat de canviar la tarifa), calefacció i solucions per a la mobilitat sostenible. El context global ens marca que haurem de comprar energia a l'exterior i FEDA està preparada gràcies a la seva capacitat d'endeutament que pot arribar al 40-50%, i que ni de bon tros s'hi arribarà.

 • Espai de gastronomia amb Pablo Pérez: Lió (França)

  Seguim la ruta gastronòmica amb el Pablo Pérez, sommelier del restaurant Kökosnøt. En aquesta secció ens aturem a Lió, el bressol de la cuina francesa, on aprofitem per preparar un menú variat amb un aperitiu, un entrant, un plat principal i uns postres. Tot acompanyat de les millors recomanacions vinícoles, de Borgonya i Côtes du Rhône.

 • Ciència amb Josep Tomàs: la calor del mes de juny i una glacera

  Josep Tomàs ens acosta les dades de les temperatures que hem tingut aquest darrer mes i ens explica que feia 72 anys que no teniem un juny com aquest, ens trasllada als Alps per detallar-nos el que va passar amb l'esllavissada a la Malmolada, i finalment ens fa cinc cèntims del temps que podem esperar per als propers dies. 

 • Estrena del videoclip "All the pretty little horses"

  Els Hysteriofunk presenten, aquest dijous dia 7 de juliol a les 20:15, el videoclip de la cançó "All the pretty little horses" a Cinemes Illa Carlemany. Ens ha acompanyat David Moreno per conèixer tots els detalls i de la posada en marxa d'aquesta gravació. Aprofitem per preguntar-li com s'ha finançat el projecte.

Facebook

Twitter