ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Obert per vacances

Comparteix:

Obert per vacances

L’Obert per vacances és el magazín d'estiu en què repassem l'actualitat del país i del nostre entorn, entrevistem al persontage i/o protagonista de la jornada, donem un cop d'ull a l'agenda cultural i parlem de ciència, cinema i notícies curioses.

De dilluns a divendres de 8 a 11h. i de 16 a 17h.

ÚLTIM PROGRAMA

Obert per vacances 7 de setembre del 2021

  • Entrevista Monte Altimiras i Josep Maria Martín: la peixera

    Ens visiten el Josep Maria Martín i la Montserrat Altimiras. Des de la Xarranca es vol donar més visibilitat a la Peixera. Aprofitem per fer una crida a la part alta d'Escaldes-Engordany amb tot un recull de les activitats realitzades al llarg de l'any i tot el que tenen previst a partir d'ara fent especial ènfasi en el calendari 2022. En donem tots els detalls.

  • Espai psicologia amb Tomàs Navarro: Final d'estiu

    El nostre psicòleg atípic ens visita per darrera vegada aquest estiu. El tema és ben evident en aquestes èpoques, la tornada a la normalitat. L'escoltem en conversa amb el Xavi Albert.

  • Jaume Tomàs Valentina Vezzali

    Jaume Tomàs a l'espai "Olímpics Històrics" ens porta i descobreix la figura de Valentina Vezzali, esportista en la pràctica de l'esgrima i la modalitat de floret. A més amb en Jaume Tomàs aprofundim en l'esport i esportistes del país.

Facebook

Twitter