- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

La comunitat islàmica qualifica els autors dels atemptats de "terroristes i assassins"

  Noticies » Societat   18 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

La comunitat islàmica d'Andorra ha condemnat l'atemptat a Barcelona i acusa els autors de terroristes i assassins.

Opinen que aquestes accions no representen la religió musulmana ni cap tipus de religió i que amb aquest tipus d'actes només es busca confondre la població i sembrar el terror.

"Condemnem els atemptats. Aquests terroristes assassins no ens representen. No representen la nostra religió ni els musulmans d'arreu del món. L'Islam, la religió musulmana, no permet aquests actes. Aquests actes són immorals", denuncia el president del Centre Cultural Islàmic, Rachid Cherkaoui. "L'Alcorà diu textualment que si mates una persona és com si matessis tota la humanitat", afegeix.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Robert Querol