- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'accident mortal d'un motorista, el més vist de la setmana al web

  Noticies » Societat   12 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad
La notícia referent al primer accident mortal de l'any ha estat la més vista aquesta setmana a www.andorradifusio.ad
Un home de 57 anys perdia la vida quan la seva motocicleta xocava contra una barrera protectora a la CG-2, a Encamp, en el primer accident mortal de l'any. Ha estat la notícia més seguida aquesta setmana al portal Andorradifusio.ad.

Un altre incident a la xarxa viària, en aquest cas sortosament sense conseqüències greus, ocupa la segona posició. El gel provocava l'accident d'un autocar procedent de Ponferrada, amb 53 passatgers la majoria menors. El vehicle va xocar contra una penya a la CG-2 a l'altura de Canillo. Afortunadament no es va haver de lamentar cap ferit.

El triplet de notícies més seguides aquesta setmana l'ocupa la història de Marta Marsà, una jove de 25 anys que en fa un ha tornat a Andorra per fer realitat un dels seus somnis: dissenyar la seva pròpia línia de roba esportiva. Però no una més. Es tracta d'una col·lecció que parla de disseny, art i originalitat.

Informa: Joan A. Sarmiento