ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Tomàs Gea deixa de formar part del comitè de control, ètica i disciplina

www.andorradifusio.ad

Tomàs Gea ja no forma part del comitè de control, ètica i disciplina de la UEFA. L'organisme ha renovat les comissions i l'andorrà, ingressat a la presó de la Comella, ha estat cessat. Per altra banda, la federació celebra aquest dimecres al vespre assemblea extraordinària per convocar eleccions.

La UEFA ha renovat la composició d'alguns dels seus òrgans per al període 2019-2023 i el secretari general de la Federació de Futbol no seguirà com a membre del comitè de control, ètica i disciplina, un dels més coneguts perquè s'encarrega d'imposar les sancions. Els integrants de l'ens havien de presentar candidatura per renovar el càrrec, cosa que Gea no ha pogut fer des del centre penitenciari.

Gea, actualment en presó provisional a la Comella per les investigacions en el marc de l'operació Cautxú, ocupava el càrrec des del 2013. Un any més tard, el comitè, presidit per l'austríac Thomas Partl, va celebrar una reunió a Andorra.

On sí manté els càrrecs encara és a la FIFA. Gea forma part de la comissió de les federacions.

Assemblea de la FAF, aquest dimecres a la nit

D'altra banda, la Federació de Futbol celebra aquest dimecres al vespre assemblea extraordinària amb un únic punt a l'ordre del dia, la convocatòria d'eleccions i l'aprovació del reglament electoral.

La junta actual presentarà la dimissió i s'obrirà el període electoral, que acabarà el 12 de setembre amb les eleccions a la presidència.

El termini per presentar candidatures serà fins al 23 d'agost i podria haver-hi un parell d'aspirants.

Informa: Sergi Cano
Locució: David Domingo

Comparteix:

3.210.201.170