1.261 casos actius de Covid-19, 187 més des del dimecres

www.andorradifusio.ad

L'acumulació per culpa d'una avaria de proves pendents de diagnòstic ha donat una falsa sensació d'increment de positius per Covid-19 quan, en realitat, la taxa de reproducció ha baixat fins a 1,07. D'altra banda, es confirma que el focus de la infecció al Cedre prové dels dos sanitaris positius.

Els casos actius de Covid-19 s'eleven a 1.261, 187 més que dimecres. A l'hospital hi ha vint-i-dues persones ingressades, deu a la unitat de cures intensives, i a l'àrea Covid del Cedre són setze els infectats. Segons ha informat el Govern, onze dels aïllats són del mateix centre sociosanitari, i els altres cinc, de Salita. També s'ha detectat un positiu en un professional a Clara Rabassa. Tot i haver-se detectat 187 contagis des de dimecres, la RO ha baixat fins a 1,07, ja que es van acumular proves pendents d'analitzar a causa d'una avaria.

Fins ara, el nombre de contagiats des que es va iniciar la pandèmia ha estat de 3.376.

Informa: Pere Moliné-Sílvia Mestre

Comparteix:

Els tests ràpids als turistes es podrien repercutir en el preu del servei Cuinar més i ser més sostenibles amb el que comprem, propòsits del Dia Mundial de l'Alimentació