d'Acord denuncia l'abandonament del comerç, Terceravia aposta pel consens en l'acord amb la UE i Demòcrates proposa enfortir la col·laboració transfronterera

www.andorradifusio.ad

A Sant Julià de Lòria, d'Acord demana més inversió per incentivar el comerç. Terceravia ha tornat a manifestar la importància d'establir un bon acord d'associació amb la Unió Europea, mentre que Demòcrates aposta per enfortir les relacions transfrontereres.

d'Acord de Sant Julià denuncia l'abandonament que pateix el comerç de la parròquia, especialment a la part alta. Diuen que gairebé no s'hi ha invertit i que els comerciants estan neguitosos perquè els ciutadans no fan vida a la parròquia i tampoc es promouen activitats que atreguin més visitants.

Aposten per ajudar als nous emprenedors i demanen la col·laboració d'Andorra Turisme, perquè promogui l'obertura de més places hoteleres.  

Des de davant la casa del comú lauredià, Terceravia+Unió Laurediana+Independents ha tornat a deixar clar la importància d'assolir un acord d'associació amb la Unió Europea, bàsic per potenciar l'economia del Principat.

Per això demanen poder treballar de manera conjunta i aconseguir el consens que fins ara els Demòcrates no han promogut. Josep Majoral ha insistit que cal tenir clar el que li convé al país per poder negociar amb l'ens europeu, que el que vol és sumar.   

Demòcrates aposta per la col·laboració transfronterera per fer avançar el país, especialment amb les comarques catalanes veïnes, com l'Alt Urgell, i també les regions franceses més properes. Estan convençuts que això els pot enfortir i que és important tenir-ho en compte.

En l'àmbit sanitari, per exemple, el candidat Carles Álvarez diu que quan el servei de radioteràpia estigui en marxa, també se'n podrien beneficiar els veïns i que cal treballar per establir acords que siguin bons per a les dues bandes.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

Acompanyament del dol, turisme, transparència i embelliment de l'entorn centren la campanya a Escaldes-Engordany El PS vol endurir els criteris per contractar personal forà