L'advocat de l'àvia pendent de desnonament desmenteix TheGrefg

www.andorradifusio.ad

El cas de l'àvia que la propietat pretén desnonar d'un pis a Escaldes-Engordany ha passat pel programa 'Avui serà un bon dia' de Gabriel Fernández. L'advocat de la dona ha explicat amb detall la seva versió dels fets, en un cas que s'ha fet viral.

Punt per punt, Pere Cristòfol ha desmentit les afirmacions de la societat gestora de l'edifici, propietat de David Canovas, conegut com a TheGrefg. Ha assegurat que la seva clienta, una dona gran que porta gairebé 40 anys vivint a l'edifici, continua residint-hi, tot i que a causa del fred a l'hivern dorm a casa d'un fill.

"Parlem d'un habitatge en el qual les temperatures interiors en els mesos d'hivern són molt baixes. La societat crea les condicions perquè sigui inhabitable, i encara reprotxa que algun dia - quan fa fred - aquesta senyora marxi a dormir a casa d'un dels seus fills? Però de què estem parlant?".

Pere Cristòfol, advocat

Segons el lletrat, el contracte data del 1989 i és verbal, com ha reconegut en seu judicial l'antic propietari. Una fórmula que en aquells moments era legal i que és reconeguda per la llei. Ha confirmat que la seva clienta paga la mensualitat, que es consigna a la Batllia ja que la propietat actual es nega a cobrar com a mesura de pressió per fer-la fora. Es pregunta per què la Batllia no ha executat les mesures cautelars que obliguen la propietat a fer millores a l'immoble, però sí que va ser mot ràpida en el moment d'estimar la petició de desnonament.

"Com és que la Batllia no ha dictat l'execució d'aquest aute de mesures provisionals que ja és ferm? L'honorable batlle que ha dictat això, entenc que no deu ser per manca de temps perquè arriba una demanda de desnonament el 28 d'abril, és a dir després, i aquesta ja l'ha resolta". 

Pere Cristòfol, advocat

La demanda de desnonament va ser acceptada el setembre del 2023 per la justícia. Durant el mateix mes la representació de la dona va fer la pertinent apel·lació i el cas està pendent de la decisió de la sala civil del Tribunal Superior.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

Espectacle d'arrels conjunt Més places al CREI