Almanac d'homenatges a Sergi Mas

La Xarranca recull en un llibre els actes de reconeixement a&nbsp

La Xarranca recull en un llibre els actes de reconeixement a Sergi Mas el 2021 per celebrar els 91 anys de l'artista. Amb el nom 'A taula amb el Sergi' l'editorial Anem reivindica el seu llegat. 

Sergi Mas és soci fundador de l'associació d'artistes i n'és soci honorífic. El llibre recull les activitats i tallers que es van fer llavors i el catàleg de l'exposició de l'espai Caldes on es reinterpretava la seva obra i s'experimentava amb ella. 

"És un referent a Andorra, com a artista i com a persona. Una persona supercarismàtica i a nosaltres ens encanta que sigui així". 

Mar Garcia, presidenta de la Xarranca

"Nosaltres ja hem publicat tres llibres relacionats amb en Sergi Mas, un com a autor i dos més vinculats a homenatges i catàlegs d'exposició. Quan tenim la possibilitat publicar qualsevol cosa del Sergi, estem encantats perquè és una de les peces més importants de les lletres i les arts d'aquest país".

Oliver Vergés, editor d'Anem Editors

Informa: Redacció

Comparteix:

El Perú demana explicacions pels abusos a treballadors   Els economistes alerten que l'acord amb la UE és vital per als bancs