Els alumnes de primària enceten la temporada d'esquí

www.andorradifusio.ad

La represa del curs dels alumnes de primera ensenyança, ha anat acompanyada de les classes d'esquí escolar. Aquest any s'amplien les hores de monitor i també s'allarga la prova pilot, impulsada l'any passat, per continuar desenvolupant activitats a l'entorn de la neu.

Enguany amb una novetat, una prova pilot impulsada pel Govern, que incrementa de dues a tres les hores amb monitor. 

L’objectiu és que els alumnes millorin la tècnica i ampliïn els coneixements en relació amb la neu i la muntanya. El coordinador d'esquí escolar a Grau Roig, Marc Mora, creu que serà molt profitós. "Hem ampliat la hora de monitor de tres hores per acabar de millorar la tècnica, ja que pensem que amb tres hores de monitor tindrem millor resultat per augmentar la tècnica d'esquí d'aquests nens".

És una iniciativa que des de l’escola valoren positivament. Així ho ha esmentat la cap d'estudis primària del col·legi Janer, Maribel Marsiñach. "La pràctica de l'esquí escolar la trobo genial, és una iniciativa que fa molts anys que el Govern d'Andorra la porta a terme i pensem que això ha de tenir una continuïtat en un futur. Ja fa molts anys que ho fem, jo crec que més de 30 anys".

Els alumnes, els més satisfets de l'esquí escolar. "Estem tots junts esquiant, amb els amics i ens ho passem molt bé", esmentaven alguns d'ells. D'altres, celebren que així gaudeixen d'un dia en què "no hi ha col·legi".

Informa: Redacció

Comparteix:

Ludwig Band i Lluís Gavaldà, al festival SAM  Concòrdia vol impugnar el projecte d'heliport a la Caubella