ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra s'uneix per primera vegada al dia mundial del medi ambient

www.andorradifusio.ad

El 5 de juny se celebra el dia mundial del medi ambient i Andorra s'hi ha afegit enguany amb una festa amb tallers, jocs i concursos.
 

Durant tot el matí els assistents han participat en tallers com el d'obtenció i elaboració de mel, el de construcció de menjadores per a ocells i el d'elaboració de paper reciclat. La part més tecnològica de la diada ha estat el concurs interactiu del videojoc Recicla-clar i un gran Kahoo, creat per a l'ocasió, els participants han pogut de guanyar premis a cada hora.

La jornada a poc a poc ha anat tenint més assistència, ja que coincidia amb la Cursa de la Dona. Però en general, ha acabat tenint l'assistència esperada pels comuns. L'objectiu principal d'aquesta celebració és seguir educant els més petits i conscienciar la societat de la importància del medi ambient.

Les escoles també s'han unit a aquesta iniciativa proposada pels 7 comuns i des de fa uns dies ja han fet tallers educatius i diferents activitats de coneixement del medi i lúdiques. La celebració de la festa del medi ambient ha finalitzat amb una gran arrossada.

Informa-Imatge: Sergi Expósito

Comparteix:

3.231.167.166